Activiteiten

Teamuitje, bedrijfsfeestje of familiedag. Wat de reden ook is voor een feestje, je viert ‘m bij Norgerhout. Samen met Olivier Events hebben wij een aantal te gekke activiteiten. De activiteiten kunnen worden opgedeeld in vier categorieën; spelshows, outdoor, themafeesten en unieke activiteiten. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

Bijzonderheden
Groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs

Extra optie 1: Truss carré: €275
Een vierkante ‘kooi’ met onder meer movingheads, stage blinders en rookmachines (vanaf 120 personen inbegrepen)

Extra optie 2: Foute fotograaf of foute artiest: prijs op aanvraag

Outdoor

Outdoor

 • GPS Tocht met Fotospel 
  Bij de GPS Tocht Met Fotospel bewandelen jullie een speciale route, bewapend met een GPS-systeem en een tablet of camera. Voltooi de verschillende opdrachten om zoveel mogelijk punten te scoren.

  €14 p.p. (va 10 personen) / €140 p.g. (t/m 9 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Limousine Dropping 
  Bij deze originele dropping belanden jullie op straat. Het begint allemaal met een luxueuze limousinerit, want die fissa is lit. Jouw groep krijgt VIP-vibes bij het instappen. Een ervaren chauffeur brengt jullie richting een geheime feestlocatie. Nou ja, dat is het verhaal. In de praktijk loopt alles anders. De limousine stopt onderweg ineens. Jullie moeten uitstappen!

  €17 p.p. (va 17 personen) / €289 p.g. (t/m 16 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Kickbike Puzzeltocht 
  De Kickbike is zowel geschikt voor recreatieve als sportieve doeleinden. Maak er een relaxed dagje van en bekijk de schoonheid van de regio. Je ontvangt een routekaart met verschillende opdrachten. Doe je best en vink alle ‘hotspots’ af onderweg. Dankzij de puzzeltocht vinden jullie de juiste route. Veel plezier en succes op de step!

  €21 p.p. (va 12 personen) / €252 p.g. (t/m 11 personen)
  Tijdsduur: ca 120 minuten

 • Archery Tag (alternatief voor Paintball) 
  Boogschieten op elkaar, dat klinkt best link. Dat valt gelukkig mee. De pijlen zijn uitgerust met ‘foam-tops’. Je zult altijd wel iets voelen, maar deze bolle uiteinden houden de ‘schade’ meer dan beperkt. Plezier en actie staan voorop. En actie is er zeker bij Archery Tag. Je pijlen raken namelijk vanzelf een keer op en dan zul je toch echt tevoorschijn moeten komen. Vanaf dat moment ben je de ultieme prooi voor anderen.

  €17 p.p. (va 17 personen) / €289 p.g. (t/m 16 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Themafeesten

  Themafeesten

 • Themafeest Foute Party 
  Heel stiekem houdt iedereen gewoon van fout, en bij het Themafeest Foute Party trekken we alle foute registers open. Een uitgebreid decor, foute muziek en foute spelletjes. Dit wordt genieten.

  €14 p.p. (va 42 personen) / €588 p.g. (t/m 41 personen)
  Tijdsduur: 210 minuten

 • Themafeest Temptation Weiland (Boerenfeest) 
  Bij het grandioze Themafeest Temptation Weiland wordt de zaal omgetoverd in één grote boerenstal en gaan jullie HØKEN (‘uit je bol gaan’, ‘lol trappen’) met de beste boerenhits. Zeer stijlvol!

  €17 p.p. (va 42 personen) / €714 p.g. (t/m 41 personen)
  Tijdsduur: 210 minuten

 • Themafeest Aprés Ski 
  Vier het leukste Après Ski-feestje gewoon in eigen land met het über tolle Themafeest Après Ski. Het gezelligste feestje! Dit is een heel leuk idee voor het bedrijfsfeest of familiefeest.

  €14 p.p. (va 42 personen) / €588 p.g. (t/m 41 personen)
  Tijdsduur: 210 minuten

 • Themafeest Country & Western 
  Vier het Wilde Westen in het hoge Noorden met het themafeest Country & Western. De feestzaal barst van de sfeerelementen en wordt omgetoverd tot één grote saloon met shooting gallery.

  €17 p.p. (va 42 personen) / €714 p.g. (t/m 41 personen)
  Tijdsduur: 210 minuten

 • Spelshows

  Spelshows

 • Ik Hou Van Holland (al 9 jaar Olivier’s meest geboekte uitje)
  Ik Hou Van Holland staat bol van vragen, opdrachten en plezier. Een enthousiaste entertainer neemt jullie onder vuur en elk team gaat vol voor de overwinning. Voorbeelden van spelrondes zijn ‘Goed of Fout’; ‘Hoeveel’; ‘Volgende Twee’, ‘Verjaardagsspel’ en ‘Rijtjeshuis’. Ook de ‘Spellingronde’ mag niet ontbreken, evenals muziek… Heel veel muziek! Vragen beantwoorden, lachen en genieten met deze topquiz.

  €14 p.p. (va 17 personen) / €238 p.g. (t/m 16 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Oh, Wat Een Decennium (keuze tussen 80’s, 90’s en 00’s) 
  Elk decennium drukt een eigen stempel op de geschiedenis. De jaren 80 zijn daar bijvoorbeeld goed in geslaagd. Dirty Dancing en discodansen bepalen het tijdsbeeld, evenals het haarmatje bij mannen en de muzikale ‘fun-wens’ van de vrouwen. Dit groepsuitje is een waar festijn vol hits, sportieve prestaties en andere wapenfeiten. Een sfeervol geheel, gezelligheid ten top.

  €14 p.p. (va 17 personen) / €238 p.g. (t/m 16 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Crazy Bingo (vooral geschikt voor oudere groepen) 
  We starten het spel met een opfrisronde op de ouderwetse manier. Onze geliefde assistent(e) zet de bingomachine aan en één voor één rollen de bollen uit de automaat. Wie roept er als eerste ‘Bingo!’ door de zaal? Als iedereen weer weet hoe het spel werkt, gaan we écht beginnen. Met Crazy Bingo leidt een fanatieke entertainer jullie op ludieke wijze door de middag of avond. De toevoeging ‘Crazy’ verklapt al de richting van de show.

 • Jongens tegen de Meisjes 
  We vuren verschillende inschattingsvragen op jullie af. Hoeveel procent van de ‘ladies’ en de ‘boys’ vindt dit of dat? Ook is er een fotodilemma, de ronde waarbij de geslachten steeds moeten kiezen. Andere vermakelijke spelrondes zijn het Letterpakkenspel (samen een woord maken), Wie ben ik? (raden wie de bekende persoon is, door middel van gesloten vragen) en Op het matje (in tweetallen het lichaam in creatieve bochten wringen).

  €17 p.p. (va 17 personen) / €289 p.g. (t/m 16 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Pubquiz  (eigen vragen toevoegen is mogelijk)
  De energieke quizmaster neemt jullie mee in allerlei verschillende onderwerpen tijdens onze gezellige Pubquiz! Het begint met de meerkeuzeronde (‘Cijfers Liegen Niet!’). Vervolgens de spannende ronde over rijtjes van tien. Voorbeeldvragen kunnen gaan over de grootste steden ter wereld en de meest gebruikte hashtags. Deze ronde wordt opgevolgd door ‘Klassieke Introotjes’ en de Filmronde. Muzieknummers en filmvragen flitsen voorbij. Wie was de zanger(es)? Wat weet jij van 007?

  €14 p.p. (va 17 personen) / €238 p.g. (t/m 16 personen)
  Tijdsduur: 90 minuten

 • Unieke activiteit

  Unieke activiteit

  Heb jij een beter idee? Wou houden ons aanbevolen! Creëer samen met ons en Olivier een unieke activiteit!